Etsitkö pidempiaikaista majoitusta? Pyydä tarjous!

Ainutlaatuinen majoitus Ylivieskassa

Yhdistimme mökkeilyn ja hotellimajoituksen parhaat puolet ja syntyi HotelOmaBox – yksityinen rakennus, joka tarjoaa mökkeilyn tapaan yksityisyyttä ja oman rauhan. Hotellin tapaan palveluun kuuluu tuttuja mukavuuksia kuten siivouspalvelu sekä liinavaatteet ja pyyhkeet.

Koe rauha ja yksityisyys hotelli OmaBox Ylivieskassa – varaa OmaBox-sviitti omalla saunalla

OmaBox tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen Ylivieskassa, jossa jokainen sviitti on oma yksittäinen rakennuksensa. Meillä pääset nauttimaan yksityisyydestä ja mukavuuksista, jotka tekevät oleskelustasi unohtumattoman.

Miksi OmaBox hotelli Ylivieska?

Vaivaton sisäänkirjautuminen

Saavu hotelliin milloin haluat, sillä sisäänkirjautuminen onnistuu kätevästi PIN-koodilla. Myöhäinen saapuminen ei ole ongelma, sillä sviittisi odottaa sinua valmiina – mihin aikaan tahansa.

Oma sauna ja keittiö jokaisessa sviitissä

Kuvittele ilta omaan tahtiisi – lämmitä sauna ja kokkaa lempiruokiasi täysin varustellussa keittiössä.

Rauhalliset yöunet

Nuku yösi OmaBox-sviitin laadukkaissa sängyissä ilman huolta seinänaapureiden melusta.

Edullinen majoitus Ylivieskassa

Hinnat vaihtelevat varausasteen ja majoituksen pituuden mukaan. Pitkäaikaismajoitus on saatavilla entistä edullisemmin. Käy varauskalenterissamme tarkistamassa ajankohtaiset hinnat ja varaa majoitus, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Mukavuudet

Aktiviteetit alueella – Ylivieska

Hotelli OmaBox Ylivieska sijaitsee lähellä Ylivieskan keskustan palveluita, joten kaikki kaupungin tarjoamat mukavuudet ja aktiviteetit ovat kivenheiton päässä.

 

Ylivieskassa voit kokea kulttuuria esimerkiksi monipuolisessa kulttuurikeskus Akustiikassa, joka tarjoaa teatteriesityksiä, konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Kannattaa myös tutustua paikalliseen Puuhkalan kotiseutumuseoon, jossa pääset kokemaan vanhan ajan tunnelmaa.

 

Ylivieskan liikuntakeskuksessa on monipuoliset tilat harrastaa liikuntaa mm. erilaisia pallopelejä sekä seinäkiipeilyä. Jos mieli tekee luonnon rauhaan, Ylivieskan lähiympäristöstä löytyy useita luontopolkuja, laavuja ja retkeilykohteita.

 

Kaupungin keskustassa voit nauttia monipuolisista ostosmahdollisuuksista ja kulinaristisista elämyksistä eri ravintoloissa ja tutustua paikallisiin erikoisliikkeisiin.

 

Tule ja koe Ylivieskan monipuoliset aktiviteetit, olitpa sitten kulttuurin nälkäinen, aktiivinen liikkuja tai rauhallista lomaa etsivä. Hotelli OmaBox Ylivieska on täydellinen tukikohta, jossa pääset helposti nauttimaan Ylivieskan tarjoamista lukuisista aktiviteeteista. 

 

Visit Ylivieska

Varaa nyt - OmaBox Ylivieska

Valitse sopiva majoitus suoraan varauskalenteristamme.