Etsitkö pidempiaikaista majoitusta? Pyydä tarjous!

Ainutlaatuinen majoitus Nivalassa

Yhdistimme mökkeilyn ja hotellimajoituksen parhaat puolet ja syntyi HotelOmaBox – yksityinen rakennus, joka tarjoaa mökkeilyn tapaan yksityisyyttä ja oman rauhan. Hotellin tapaan palveluun kuuluu tuttuja mukavuuksia kuten siivouspalvelu sekä liinavaatteet ja pyyhkeet.

Koe rauha ja yksityisyys hotelli OmaBox Nivalassa – varaa OmaBox-sviitti omalla saunalla

OmaBox tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen Nivalan sydämessä, jossa jokainen sviitti on oma yksittäinen rakennuksensa. Meillä pääset nauttimaan yksityisyydestä ja mukavuuksista, jotka tekevät oleskelustasi unohtumattoman.

Miksi OmaBox hotelli Nivala?

Vaivaton sisäänkirjautuminen

Saavu hotelliin milloin haluat, sillä sisäänkirjautuminen onnistuu kätevästi PIN-koodilla. Myöhäinen saapuminen ei ole ongelma, sillä sviittisi odottaa sinua valmiina – mihin aikaan tahansa.

Oma sauna ja keittiö jokaisessa sviitissä

Kuvittele ilta omaan tahtiisi – lämmitä sauna ja kokkaa lempiruokiasi täysin varustellussa keittiössä.

Rauhalliset yöunet

Nuku yösi OmaBox-sviitin laadukkaissa sängyissä ilman huolta seinänaapureiden melusta.

Edullinen majoitus Nivalassa

Hinnat vaihtelevat varausasteen ja majoituksen pituuden mukaan. Pitkäaikaismajoitus on saatavilla entistä edullisemmin. Käy varauskalenterissamme tarkistamassa ajankohtaiset hinnat ja varaa majoitus, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Mukavuudet

Aktiviteetit alueella – Nivala

Hotelli OmaBox Nivala sijaitsee lähellä Nivalan keskustan palveluita ja vieressä on Liikuntakeskus Uikko, josta löytyy mm. uimahalli, kuntosali ja padelhalli.

Liikuntaa pääsee harrastamaan myös kuntokeskus Strongsissa, joka sijaitsee Nivalan ydinkeskustassa ja tarjoaa laajan valikoiman ryhmäliikuntatunteja sekä kattavasti varustellun kuntosalin, jossa voit treenata omatoimisesti tai ohjatusti.

Nivalassa pääset nauttimaan maaseudun rauhasta ja löydät tekemistä kaikenikäisille. Luonnon ympäröimä lakeuksien helmi tarjoaa monipuolisia palveluita ja järjestää erilaisia tapahtumia niin kulttuurin ystäville kuin liikunnallisille seikkailijoille. Lukuisat luontopolut laavuineen kutsuvat nauttimaan ulkoilmasta patikoiden, pyöräillen tai retkeillen.

Nivalasta löytyy myös useampi frisbeegolf-rata sekä golfkenttä Nivalan Seudun Golf.

Kulttuurinnälkäisille Nivala tarjoaa kiehtovia kohteita, kuten Kyösti ja Kalervo Kallion museo ja talonpoikaismuseo Katvala. Lisäksi perheille ja seikkailunhaluisille sopii mainiosti Crazyland, joka tarjoaa hauskoja aktiviteetteja ja pelejä kaikenikäisille

Hotelli OmaBox Nivala on täydellinen tukikohta, jossa pääset helposti nauttimaan Nivalan tarjoamista lukuisista aktiviteeteista.

Visit Nivala

Varaa nyt - OmaBox Nivala

Valitse sopiva majoitus suoraan varauskalenteristamme.